Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ και σε Κοινωνικές Οργανώσεις για την αντιμετώπιση του COVID-19

Η κοινοπραξία Senfluga, που αποτελεί το βασικό μέτοχο του ΔΕΣΦΑ…

… στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανάσχεση της πανδημίας COVID-19.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία προφέρει 500.000 ευρώ κυρίως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η Action Aid Ελλάς, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΙΑΣΙΣ, οι οποίες αναπτύσσουν σημαντική κοινωνική δράση και συνδράμουν τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανακούφιση των πολιτών/του κοινωνικού συνόλου.

Μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90,000 αδιάβροχων χειρουργικών στολών από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου της Ελλάδας (ΔΕΣΦΑ). Πρόκειται για μια διεθνή κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Ιταλική Snam, η Ισπανική Enagas, η Βελγική Fluxys και ο Όμιλος Κοπελούζου.

Ειδήσεις / Άρθρα

Φόρμουλα συνεκμετάλλευσης χωρίς Δίκαιο τῆς Θάλασσας!

Μανώλης Κοττάκης
Πρόταση-σόκ ἀπό τόν ὑποψήφιο γιά τήν Ἀκαδημία Ἀθηνῶν Χρῆστο Ροζάκη στό νέο του βιβλίο γιά τήν «Ἐλευθερία τῶν Θαλασσῶν»

Την Τρίτη 27.10 με την «Εστία»: Σημαίες

Εφημερίς Εστία
Την Τρίτη 27.10 με την «Εστία»: Σημαίες

Την Παρασκευή 30.10 με την Εστία: Νομίσματα της Αρχαίας Ελλάδας

Εφημερίς Εστία
Την Παρασκευή 30.10 με την Εστία: Νομίσματα της Αρχαίας Ελλάδας

Το Σάββατο 31.10 με την Εστία: Γερμανικά εγκλήματα και χρέη

Εφημερίς Εστία
Το Σάββατο 31.10 με την Εστία: Γερμανικά εγκλήματα και χρέη

Την Κυριακή 1.11 με την Εστία: Οι μάχες του Άγνωστου Στρατιώτου

Εφημερίς Εστία
Την Κυριακή 1.11 με την Εστία: «Οι μάχες του Άγνωστου Στρατιώτου»