Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ και σε Κοινωνικές Οργανώσεις για την αντιμετώπιση του COVID-19

Η κοινοπραξία Senfluga, που αποτελεί το βασικό μέτοχο του ΔΕΣΦΑ…

… στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανάσχεση της πανδημίας COVID-19.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία προφέρει 500.000 ευρώ κυρίως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η Action Aid Ελλάς, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΙΑΣΙΣ, οι οποίες αναπτύσσουν σημαντική κοινωνική δράση και συνδράμουν τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανακούφιση των πολιτών/του κοινωνικού συνόλου.

Μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90,000 αδιάβροχων χειρουργικών στολών από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου της Ελλάδας (ΔΕΣΦΑ). Πρόκειται για μια διεθνή κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Ιταλική Snam, η Ισπανική Enagas, η Βελγική Fluxys και ο Όμιλος Κοπελούζου.

Ειδήσεις / Άρθρα

Πῶς ἡ ἀλλαγή στήν Σερβία θά θέσει φρένο στόν Ράμα

Μύρνα Νικολαΐδου
Στήν πολιτική σκακιέρα τῶν Βαλκανίων, οἱ συσχετισμοί σπανίως ἀλλάζουν μέ τυμπανοκρουσίες ἐντός τῶν συνόρων

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΒΟΥΑΡ-ΒΙΒΡ!» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΑΡΙΟΥ»

Ἡ Μονή τοῦ Σινᾶ καί τά ὅρια τῆς ἑλληνοαιγυπτιακῆς στρατηγικῆς σχέσης

Εφημερίς Εστία
H προστασία τῆς Ἁγίας Αἰκατερίνης δέν ἀποτελεῖ ἁπλῶς ζήτημα θρησκευτικῆς καί πολιτιστικῆς κληρονομιᾶς

Τά σύνορά μας στό Τέξας

Μανώλης Κοττάκης
Κάποιους «ἀγανακτεῖ» ἡ διαφθορά καί ἡ ἀκρίβεια στίς ΗΠΑ, ἀλλά ὄχι στήν Ἑλλάδα

Ἐθνική… ἀπατεώνων

Εφημερίς Εστία
Ἔπαιζαν στό στοίχημα τίς δωρεές χιλιάδων εὐρώ γιά ἄρρωστα παιδιά – «Ἔστηναν» σχολικούς ἀγῶνες μπάσκετ γιά νά κλέβουν τίς θέσεις ἄλλων στό Πανεπιστήμιο