Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ και σε Κοινωνικές Οργανώσεις για την αντιμετώπιση του COVID-19

Η κοινοπραξία Senfluga, που αποτελεί το βασικό μέτοχο του ΔΕΣΦΑ…

… στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανάσχεση της πανδημίας COVID-19.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία προφέρει 500.000 ευρώ κυρίως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η Action Aid Ελλάς, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΙΑΣΙΣ, οι οποίες αναπτύσσουν σημαντική κοινωνική δράση και συνδράμουν τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανακούφιση των πολιτών/του κοινωνικού συνόλου.

Μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90,000 αδιάβροχων χειρουργικών στολών από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου της Ελλάδας (ΔΕΣΦΑ). Πρόκειται για μια διεθνή κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Ιταλική Snam, η Ισπανική Enagas, η Βελγική Fluxys και ο Όμιλος Κοπελούζου.

Ειδήσεις / Άρθρα

IV Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης Θεσσαλίας: Σχεδιάζοντας το μέλλον της Θεσσαλίας – Οικοδομώντας την Ελλάδα της Ευρώπης

Εφημερίς Εστία
Σε μια κρίσιμη εποχή κατά την οποία η Ευρώπη επαναπροσδιορίζει τις στρατηγικές της προτεραιότητες και οι περιφέρειες καλούνται να διαμορφώσουν τη δική τους βιώσιμη και ανταγωνιστική αναπτυξιακή πορεία, το 4ο Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης Θεσσαλίας επιστρέφει στη Λάρισα στις 28 και 29 Απριλίου 2026, καθιστώντας τη Θεσσαλία τόπο σύνθεσης ιδεών και παραγωγής πολιτικής σκέψης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η “Χρηστίδειος τελετή 2026”

Εφημερίς Εστία
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του συλλόγου, ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.

Πέτρος Γαϊτάνος – Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Ο βίος – Οι λόγοι & οι ύμνοι του Αγίου

Εφημερίς Εστία
Συμμετέχουν η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης Αφηγηματική Μουσική Παράσταση

Πῶς θά ἐπιστρέψουμε στίς πλειοψηφίες

Εφημερίς Εστία
Καί πῶς θά ἀπαλλαγοῦμε ἀπό τούς κεκράκτες τοῦ φανατισμοῦ – Ἄν δέν κάνουμε κάτι γιά τήν Δημοκρατία, θά μᾶς ξεψυχήσει στά χέρια

Κρίσιμο τέστ συνοχῆς ἡ ψηφοφορία γιά τήν ἄρση ἀσυλίας τῶν βουλευτῶν

Εφημερίς Εστία
Γιά αὔριο εἶναι προγραμματισμένη ἡ συνεδρίασις τῆς Ὁλομελείας τῆς Βουλῆς, ἡ ὁποία θά κληθεῖ νά λάβει τήν ἀπόφαση γιά τίς ἄρσεις ἀσυλίας τῶν 13 ἐν συνόλῳ βουλευτῶν.