Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ και σε Κοινωνικές Οργανώσεις για την αντιμετώπιση του COVID-19

Η κοινοπραξία Senfluga, που αποτελεί το βασικό μέτοχο του ΔΕΣΦΑ…

… στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανάσχεση της πανδημίας COVID-19.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία προφέρει 500.000 ευρώ κυρίως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η Action Aid Ελλάς, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΙΑΣΙΣ, οι οποίες αναπτύσσουν σημαντική κοινωνική δράση και συνδράμουν τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανακούφιση των πολιτών/του κοινωνικού συνόλου.

Μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90,000 αδιάβροχων χειρουργικών στολών από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου της Ελλάδας (ΔΕΣΦΑ). Πρόκειται για μια διεθνή κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Ιταλική Snam, η Ισπανική Enagas, η Βελγική Fluxys και ο Όμιλος Κοπελούζου.

Ειδήσεις / Άρθρα

Ἀπό τήν ἕδρα τοῦ Ἀρείου Πάγου ἀπ’ εὐθείας στό κόμμα Τσίπρα

Εφημερίς Εστία
Κατέθεσε χθές μαζί μέ τόν πρώην Πρωθυπουργό τήν ἱδρυτική διακήρυξη στό Ἀνώτατο Δικαστήριο – Ἦταν πρόεδρος τοῦ δικαστηρίου στήν δίκη τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς – Ἀπαράδεκτο φαινόμενο ἡ κομματικοποίησις τῶν δικαστῶν

Οἱ ζῶνες πολιτικῆς ψυχαγωγίας

Μανώλης Κοττάκης
O Eπικοινωνιακός σχεδιασμός τῆς Κυβερνήσεως καί τῶν ἐμπροσθοφυλακῶν της ἔχει καταστεῖ πλέον προβλέψιμος.

Ἀπαξιωτικοί χαρακτηρισμοί Μαρινάκη γιά Δημητριάδη

Εφημερίς Εστία
«Eδῶ εIμαι γιά νά ἐκπροσωπῶ τόν Πρωθυπουργό καί τήν Κυβέρνηση καί ὄχι ἕναν ἰδιώτη πού ἀπό τό 2022 δέν βρίσκεται στήν Κυβέρνηση» ἐδήλωσε ὁ κυβερνητικός ἐκπρόσωπος Παῦλος Μαρινάκης ἀναφερόμενος στόν Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ἡ Ἑλλάς στό κέντρο τοῦ ναυτιλιακοῦ ἐνδιαφέροντος

Δημήτρης Καπράνος
Hταν ἐκεῖ σχεδόν ὅλοι.

Ἑστία, Σάββατον 28 Μαΐου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΦΡΟΝΕΣ