Δήλωση Μιχάλη Σάλλα για την απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου

Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Η απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου σφραγίζει μια ολόκληρη εποχή για το τραπεζικό σύστημα της χώρας. Πρόκειται για μια εμβληματική φυσιογνωμία που πρωταγωνίστησε στα οικονομικά δρώμενα της χώρας αφήνοντας πίσω ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα δράσης.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, από το 1987 συμπορευτήκαμε στις μεγάλες αλλαγές του τραπεζικού συστήματος. Ήταν πάντα πρωτοπόρος στις δραστηριότητες που εκσυγχρόνισαν το τραπεζικό σύστημα στη χώρα μας. Οραματίστηκε ένα μεγάλο πιστωτικό ίδρυμα και έθεσε τις βάσεις  προκειμένου αυτό  να δημιουργηθεί.

Υπήρξε και δικαίως, εξαιρετικά υπερήφανος για το δημιούργημά του. Η Ελλάδα  οφείλει πολλά, σε αυτόν τον ευπατρίδη.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Μιχάλης Σάλλας

Αθήνα 9 Μαρτίου 2021

Ειδήσεις / Άρθρα

«Αστραψε και βρόντηξε» ο Μητροπολίτης Συμεών: «Να αποσυρθεί τώρα η διάταξη για τους μισθούς»

Εφημερίς Εστία
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών, με αφορμή τη διάταξη που προβλέπει σημαντικές αυξήσεις στις αποδοχές του Αρχιεπισκόπου και των Μητροπολιτών, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις φέρεται να φτάνουν ακόμη και το 90%, οδηγώντας ουσιαστικά σε σχεδόν διπλασιασμό των αποδοχών τους.

Θολές εξηγήσεις Αγαπηδάκη για τα 69 εκατ. ευρώ της UNICEF

Εφημερίς Εστία
Στη σκιά των 69 εκατ. ευρώ η τηλεοπτική εμφάνιση Αγαπηδάκη

Σκοτεινές μεθοδεύσεις για τα ΜΜΕ

Εφημερίς Εστία
Η κυβέρνηση έδωσε παράταση 4 ημερών για την κατάθεση των δικαιολογητικών, για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, τρεις ώρες πριν από την εκπνοή της αρχικής -ασφυκτικής- προθεσμίας

«Τόν νοῦ σας σέ ὅσους εἶναι ἐρωτευμένοι μέ τόν ἑαυτό τους, τό χρῆμα καί τήν ἐξουσία!»

Εφημερίς Εστία
«Ἡ πατρίδα εἶναι κάτι πολύ μεγαλύτερο ἀπό ἐμᾶς – Ὁ Ἐθνικός Ὕμνος καί τό “Τῇ Ὑπερμάχῳ” εἶναι “in”, ὄχι ντεμοντέ Ἐμεῖς εἴμαστε οἱ γνήσιοι Μακεδόνες – Δέν καταδεχθήκαμε ποτέ νά σφετεριστοῦμε τίς ταυτότητες ἄλλων»

Ἡ ἀνωτερότης ἑνός πολιτισμοῦ ἀκατάδεκτου στήν ἀντιγραφή

Μανώλης Κοττάκης
Τά θέματα Ἱστορίας δέν κλείνουν ποτέ ἐπειδή τό θέλουν οἱ πολιτικοί.