ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Δάνειο έως 20.000€ με επιτόκιο 2,9% από την Παγκρήτια

Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή  για τους σεισμόπληκτους

Με χαμηλότοκο δάνειο έως 20.000 ευρώ και ταχύτατες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης, η Παγκρήτια Τράπεζα στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Το νέο καταναλωτικό δάνειο «Παγκρήτια Στήριξη» θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα προς τους πληγέντες, αφού προσφέρεται με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο 2,9%, περίοδο χάριτος έως έξι μήνες και ορίζοντα αποπληρωμής μέχρι επτά έτη.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Νομού Ηρακλείου που έχουν υποστεί ζημίες, όπως προκύπτει από βεβαίωση μηχανικού ή υπεύθυνη δήλωσή τους, θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν έως και το 100% του ποσού προτιμολογίων, προσφοράς εργολάβου, εταιρείας, προμηθευτών κλπ. για εργασίες αποκατάστασης που αφορούν στον σκοπό του δανείου.

Η Τράπεζα, αρωγός των ευάλωτων συμπολιτών μας, μέσα από την απευθείας τηλεφωνική γραμμή 2810 338837 που λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00, θα υποδέχεται αιτήματα πληγέντων από το συγκεκριμένο σεισμό, για αναδιάρθρωση του υπάρχοντος δανεισμού τους, αναλόγως των αναγκών και των δυνατοτήτων τους.

Η Παγκρήτια με εξειδικευμένο προσωπικό και βαθιά γνώση της περιοχής είναι έτοιμη να συνδράμει στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι, ενώ αναμένει να προσδιορίσει περαιτέρω τις δράσεις της μετά την έκδοση της επικείμενης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που θα αφορά τους πληγέντες της συγκεκριμένης περιοχής.

Ειδήσεις / Άρθρα

ΦΡΑΝΣΙΣ ΦΟΡΝΤ ΚΟΠΠΟΛΑ: Ἡ… Τέχνη χρόνια δέν κοιτᾶ!

Εφημερίς Εστία
Ὁ 87ετής κορυφαῖος σκηνοθέτης ἐδήλωσε ὅτι «τώρα, τό Χόλλυγουντ δέν μέ θέλει πιά

Τό λιοντάρι στήν χρυσοχοΐα: Ἡ συμβολική γλῶσσα τῶν ἀρχαιοελληνικῶν κοσμημάτων

Εφημερίς Εστία
Τό λιοντάρι ἦταν ἀπό τήν Ἀρχαιότητα ἕνα ἀγαπημένο θέμα σέ πολλούς πολιτισμούς

«Χέρι» στίς θυρίδες ἀπό τόν Τσίπρα

Εφημερίς Εστία
Τί ὁμολόγησε γιά τό περιουσιολόγιο ὁ ἀναπληρωτής τομεάρχης Οἰκονομικῶν τῆς ΕΛΑΣ

Οἱ κρυφές δημοσκοπήσεις καί τά ἀλαλάζοντα κύμβαλα

Μανώλης Κοττάκης
Τίς δημοσκοπήσεις ἑταιρειῶν πού δέν εἶναι μέλη τῆς ESOMAR καί δέν ὑπόκεινται στόν ἔλεγχό της μήν τίς παίρνετε τοῖς μετρητοῖς.

Ἀμερικανική παρέμβασις ὑπέρ τῆς Μονῆς τοῦ Σινᾶ

Εφημερίς Εστία
Η Υπόθεσις τῆς Μονῆς Ἁγίας Αἰκατερίνης στό Σινᾶ εἰσέρχεται στήν πλέον κρίσιμη φάση της.