Χριστούγεννα με πολυτέλεια και μαγεία στα Divani Collection Hotels!

Για άλλη μια φορά, οι γιορτές στα Divani Collection Hotels τα έχουν όλα!

Ζήστε τη ζεστασιά των Χριστουγέννων και το glamour της Πρωτοχρονιάς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την επώνυμη ποιότητα των ξενοδοχείων Divani στην Αθήνα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, τα Μετέωρα ή την Λάρισα.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε πολυτελή διαμονή, γκουρμέ αριστουργήματα, φαντασμαγορικά events, οικογενειακές δραστηριότητες, αλλά και την απόλυτη εμπειρία περιποίησης & χαλάρωσης στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας.

Στο ιστορικό Divani Caravel στην καρδιά της Αθήνας, το art deco JuJu Bar Restaurant σας περιμένει Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ιδιαίτερο στολισμό και μενού, αλλά και με live μουσικά σχήματα. Ειδικά για τους λάτρεις των φαντασμαγορικών εορτασμών στην πόλη, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα παράλληλο ρεβεγιόν στο rooftop Horizon Hall με γιορτινό μπουφέ και ζωντανή μουσική θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το θέαμα με τα πυροτεχνήματα στον ουρανό της πρωτεύουσας, καθώς θα υποδεχόμαστε το 2025.

Για κοσμοπολίτικες γιορτές, το Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει την απόλυτη πρόταση: ένα λαμπερό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Aristotelis Divanis Congress Hall με 10μελές μουσικοχορευτικό σχήμα και 1960s διάθεση! Επιπλέον, εορταστικό gala σας περιμένει σας περιμένει την Παραμονή των Χριστουγέννων καθώς και πλούσια Brunch ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όλα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού Κόλπου και με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Το βραβευμένο ως Καλύτερο Hotel Restaurant της Ελλάδας, το μοναδικό Acropolis Secret στο rooftop του Divani Palace Acropolis, γιορτάζει φέτος για πρώτη φορά, έχοντας ανασχεδιαστεί καθολικά από το καλοκαίρι ώστε να το απολαμβάνουμε στο εξής και το χειμώνα. Με εκλεπτυσμένο στολισμό σε πλήρη αρμονία με το minimal design του και, δίνοντας έμφαση στην εκπληκτική θέα που προσφέρει περιφερειακά αλλά και μέσα από τη γυάλινη οροφή του, θα είναι το place-to-be για τις γιορτές. Απολαύστε μενού κορυφαίας γαστρονομίας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική καθώς και εορταστικά brunch ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Και όλα αυτά πάντα με την καλύτερη θέα της πόλης, με την Ακρόπολη κυριολεκτικά στο πιάτο σας και με φόντο το Θέατρο Ηρώδη του Αττικού και το λόφο του Φιλοπάππου.

Για επιλογές εκτός Αθηνών σε κοντινή απόσταση, το Divani Larissa Palace και το Divani Meteora στην Καλαμπάκα, στη σκιά των ιερών βράχων των Μετεώρων, αποτελούν τους ιδανικούς προορισμούς. Ειδικά στο Divani Meteora φέτος οι γιορτές ξεκίνησαν ακόμα πιο νωρίς, στολίζοντας πρώτοι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της περιοχής! Γιορτάστε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά απολαμβάνοντας πλούσια εορταστικά μενού με μουσική από DJ, ξεναγηθείτε στους βράχους των Μετεώρων, ένα από τα εντυπωσιακότερα θαύματα της φύσης, αλλά και στα ιστορικά μοναστήρια τους.

Επιπλέον, με τη γιορτινή διαμονή τους στα Divani Collection Hotels ως τις 08.01.2025, τα μέλη του παγκόσμιου προγράμματος πιστότητας Divani DISCOVERY, μέλους του GHA DISCOVERY,  θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν D$ 2.025 για να τα εξαργυρώσουν σε αποκλειστικές εμπειρίες σε 40+ premium hotel brands σε 100+ χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, ως οικογενειακή επιχείρηση τα Divani Collection Hotels δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν προνοήσει ειδικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες, έτσι ώστε αυτές οι γιορτές να είναι ονειρικές για όλη την οικογένεια. Με playgrounds, απασχόληση από παιδαγωγούς, καθημερινή προβολή χριστουγεννιάτικων ταινιών, αλλά και μια γωνιά βιβλίων από τις Εκδόσεις Διόπτρα, τα παιδιά θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους και θα ζήσουν τα πιο δημιουργικά Χριστούγεννα!

Aφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων Divani ξετυλίγοντας τις εορταστικές προτάσεις μας ΕΔΩ!

Ειδήσεις / Άρθρα

Τί ἀπεφάσισε τό ΚΥΣΕΑ γιά Κύπρο, Κάρπαθο, Διδυμότειχο

Εφημερίς Εστία
Ἐπέστρεψε ὁ «Κίμων», μονίμως «σκοποῦν» πλοῖο (φρεγάτα) στήν ἀνατολική Μεσόγειο – Ἐπιστρέφουν καί τά F-16 λόγῳ αὐξήσεως τῆς ἐντάσεως στό Αἰγαῖο – Σταδιακή ἀπόσυρσις τῶν «ἐκτεθειμένων» Patriot ἀπό τά Δωδεκάνησα, ἄμεση ἀπό τό Διδυμότειχο λόγῳ ἀποκλιμακώσεως στό Ἰράν

Τό Μαξίμου ἀρνεῖται νά καταγγείλει τήν Διακήρυξη τῶν Ἀθηνῶν

Μανώλης Κοττάκης
Η Απορία μας εἶναι γνησία. Γι’ αὐτό φροντίσαμε νά διερευνήσουμε τό θέμα ὑποβάλλοντας τίς ἀναγκαῖες ἐρωτήσεις στό βαθύ κράτος: Πῶς εἶναι δυνατόν νά διατηροῦμε ἐν ἰσχύι τήν Διακήρυξη τῶν Ἀθηνῶν μεταξύ Ἑλλάδος καί Τουρκίας ὅταν οἱ Τοῦρκοι διοχετεύουν στόν Τύπο τήν πρόθεσή τους νά ἐγείρουν ζήτημα ἀμφισβητήσεως κυριαρχίας γιά 152 ἑλληνικά νησιά καί μικρονήσια στήν καρδιά τοῦ Αἰγαίου; Ἔχουμε λόγο νά «μένουμε» σέ αὐτήν;

Κεκλεισμένων τῶν θυρῶν θά συζητήσει ἡ Βουλή τίς ὑποκλοπές

Εφημερίς Εστία
Στήν Eπιτροπή Θεσμῶν καί Διαφάνειας ἐκλήθησαν πρός ἀκρόαση ὁ Διοικητής τῆς ΕΥΠ Θεμιστοκλῆς Δεμίρης καί ὁ Εἰσαγγελεύς τοῦ Ἀρείου Πάγου Κωνσταντῖνος Τζαβέλλας, γιά τήν ὑπόθεση τῶν ὑποκλοπῶν.

Ἕνα τραγούδι, γιά νά εἶναι τραγούδι…

Δημήτρης Καπράνος
Δέν θά λέγαμε ὅτι εἴμαστε ἀπό τούς «φάν» τοῦ πανηγυριοῦ πού ἀκούει στό πομπῶδες ὄνομα «Γιουροβίζιον». Ὡστόσο, μποροῦμε, πιστεύουμε, νά ἐκφέρουμε ἄποψη, μιάς καί κάθε χρόνο ἡ πατρίδα μας ἐκπροσωπεῖται στήν ἐν λόγῳ φαντασμαγορική –πλήν ὄχι μουσική– διοργάνωση.

Πέμπτη, 19 Μαΐου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΑΣΤΑΚΩΝ