ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026

Η AEGEAN αναδείχθηκε για 5η συνεχή χρονιά στην λίστα των πιο αξιοθαύμαστων Ελληνικών εταιρειών

Η ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL) για 5η συνεχή χρονιά αναδείχθηκε στην λίστα των πιο αξιοθαύμαστων Ελληνικών εταιρειών καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην γενική κατάταξη και την 1η θέση στον τομέα «ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»,  μεταξύ των 370 μεγαλύτερων εταιρειών οι οποίες συμμετείχαν στην MOST ADMIRED COMPANIES 2020, την μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης που πραγματοποιείται από το FORTUNE σε συνεργασία με την KPMG.

Στο πλαίσιο της έρευνας, 1800 κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών ψήφισαν και ανέδειξαν τις επιχειρήσεις εκείνες που ανταποκρίθηκαν στις προϋποθέσεις της έρευνας των MOST ADMIRED COMPANIES με την εταιρική υπευθυνότητα, καινοτομία, εξωστρέφεια και οικονομική υγεία να είναι μόνο μερικά από τα κριτήρια που πληρούν οι εταιρείες που ξεχώρισαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία.

Για την AEGEAN, η οποία βρίσκεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στις πρώτες θέσεις της λίστας, η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική, έρχεται να επιβραβεύσει την μέχρι τώρα ανοδική και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της πορεία και παράλληλα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες δεσμεύσεις στην συνεχή της προσπάθεια για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η έρευναMOST ADMIRED COMPANIES την φετινή χρονιά απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς πραγματοποιήθηκε στη σκιά της πανδημίας Covid-19 όπου η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που επέδειξε η επιχειρηματική κοινότητα διεύρυνε το κοινωνικό της αποτύπωμα θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Η ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ με βαθιά κουλτούρα κοινωνικής προσφοράς, από την πρώτη στιγμή στήριξε το έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην μάχη κατά της πανδημίας και αυτήν την στιγμή οι κινητές μονάδες υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) του ΕΟΔΥ κινούνται χρησιμοποιώντας καύσιμα που χορηγεί η AEGEAΝ.

Η AEGEAN μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με ένα πανελλαδικό δίκτυο 700 πρατηρίων καυσίμων και με ετήσιο κύκλο εργασιών γύρω στο 1 δις. ευρώ, συνεισφέρει πολλαπλά και ουσιωδώς στην εθνική μας οικονομία.

Περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ, (σχεδόν το ήμισυ από το συνολικό ποσό του κύκλου εργασιών της), καταβάλλεται ετησίως από την εταιρεία στα κρατικά ταμεία με κάθε μορφή φόρων και εισφορών, ενώ στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, καθώς και στα πρατήρια καυσίμων με το σήμα AEGEAN, απασχολούνται συνολικά 2.500 εργαζόμενοι.

Ειδήσεις / Άρθρα

Σάββατον, 5 Φεβρουαρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
O ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑ

«Πέθανε ἡ λαϊκή ψυχή τῆς παρατάξεως»

Εφημερίς Εστία
Βόμβες Σαμαρᾶ κατά τοῦ Πρωθυπουργοῦ – «Ἡ Ἑλλάδα χρειάζεται νέα ἀρχή» – «Τό ζήτημα εἶναι αὐτοί πού δέν ἀνησυχοῦν γιά τήν πατρίδα» – «Στήν χώρα ὑπάρχει ὁμίχλη καί αἴσθηση ματαιότητας»

Τό περίκλειστον Μαξίμου

Μανώλης Κοττάκης
Λίγες μέρες μετά τήν ἐκλογική νίκη τῆς ΝΔ τῆς 7ης Ἰουλίου τοῦ 2019 τό Μέγαρο Μαξίμου ἀνακοίνωσε πανηγυρικῶς τήν ἀπόσυρση τῶν δυνάμεων τῶν ΜΑΤ ἀπό τήν ὁδό Ἡρώδου τοῦ Ἀττικοῦ.

Ἄπελπις προσπάθεια τῶν εἰσαγγελέων νά ἀποκλείσουν τήν Μαρίν Λέ Πέν

Εφημερίς Εστία
Παρίσι.- Συνεχίζεται ἡ προσπάθεια τοῦ συστήματος νά ἀπαγορεύσει μέ νομικές μεθοδεύσεις τήν συμμετοχή τῆς ἡγέτιδος τῆς ταυτοτικῆς Δεξιᾶς Μαρίν Λέ Πέν στίς προεδρικές ἐκλογές τοῦ 2027.

Συζητῶντας νύχτα, μέ τίς ἀνέσεις τῆς τεχνολογίας

Δημήτρης Καπράνος
«Μήν παραπονιέσαι τόσο πολύ, παντοῦ τά ἴδια συμβαίνουν» μοῦ εἶπε φίλος, παλιά γνωριμία ἀπό τήν Σκανδιναβία, πού ζεῖ μονίμως σέ μεγάλη εὐρωπαϊκή χώρα καί διάβασε κάποιο σχόλιό μου σχετικό μέ τήν χαμηλή –κατά τήν ἄποψή μου– ποιότητα τοῦ ἑλληνικοῦ Κοινοβουλίου. Βλέπεις, μέ τό «google» ἡ μετάφραση εἶναι θέμα δευτερολέπτων.