ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

ΑΕΚ: Στις 30 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς – OPAP Arena»

Η «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena» θα ανοίξει τις πύλες της στις 30 Σεπτεμβρίου

Τα 19 χρόνια προσφυγιάς και αναμονής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έφτασαν στο τέλος τους. Η «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena» είναι έτοιμη για να φιλοξενήσει την ομάδα της Ένωσης και τους φίλους της που αδημονούν.

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΚ έχει διοργανώσει μια λαμπρή εκδήλωση για τα εγκαίνια του σπιτιού της, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από ένα γήπεδο, προκειμένου να τιμηθεί το παρελθόν της και να δοθεί το έναυσμα για ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον. Η έναρξη λειτουργίας της «Αγια-Σοφιάς – OPAP Arena» πήρε μια μικρή παράταση, προκειμένου να είναι όλα άψογα και αντί για τις 17 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Την 1η ή 2α Οκτωβρίου θα διεξαχθεί και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, καθώς θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League.

 

Ειδήσεις / Άρθρα

Ο Πέτρος Ι. Πολίτης με δικά του λόγια και… «Από άλλη οπτική… αγωνία»

Εφημερίς Εστία
Ατομική έκθεση τρισδιάστατων εικαστικών δημιουργιών του Πέτρου Ι. Πολίτη και παρουσίαση του λευκώματος «Από άλλη οπτική… αγωνία» στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2025, στο επιβλητικό Μερόπειον (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, Ακρόπολη)

Ἀμόκ Τούρκων κατά Δένδια

Εφημερίς Εστία
Σφοδρή ἐνόχλησις ἀπό τίς δηλώσεις του «θά κλείσουμε τό Αἰγαῖο μέ πυραύλους» καί ἀπό τήν ἀεράμυνα μέσῳ τῆς «Ἀσπίδος τοῦ Ἀχιλλέως» – Ἐκπαίδευσις σέ ὅλους τούς Ἕλληνες στρατιῶτες στό UAV- Πύραυλοι μέ βεληνεκές 1.500 χιλιομέτρων στίς νέες φρεγάτες μας

Οἱ ἀριστοκράτες τῆς Λάρισας καί οἱ ἀρχοντοχωριάτες τῶν Ἀθηνῶν

Μανώλης Κοττάκης
Πέρασα χθές τό πρωί στίς 9 ἀπό τά μπλόκα τῶν ἀγροτῶν στήν Λάρισα.

Μαρινάκης κατά ἀγροτῶν μέ κοινωνικό αὐτοματισμό Σημίτη

Εφημερίς Εστία
«Αντιλαμβάνομαι τήν ἀνάγκη τῆς διαμαρτυρίας, ὡστόσο δέν ὑπάρχει περίπτωση νά ἐπιτρέψουμε νά ἐμποδιστεῖ ἡ κυκλοφορία καί νά ταλαιπωρηθοῦν οἱ πολλοί ἐπειδή κάποιοι θέλουν νά κάνουν κινητοποιήσεις» ἐδήλωσε ὁ κυβερνητικός ἐκπρόσωπος Παῦλος Μαρινάκης, ἀναφερόμενος στά μπλόκα τῶν ἀγροτῶν.

Τί περισσότερο ἀπό ἐμᾶς γνωρίζουν οἱ Ὁλλανδοί;

Δημήτρης Καπράνος
Κατ’ ἀρχάς νά ξεκαθαρίσουμε ὅτι ἐκτιμοῦμε καί θαυμάζουμε τό ἐπάγγελμα τοῦ ἀγρότη.