5 Workshops για επιτυχημένη στρατηγική και υλοποίηση στο Digital Marketing και το Ecommerce το 2023

Με τους διεθνώς αναγνωρισμένους εισηγητές της Sherpa Society

Με στόχο να συμβάλλει με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο στη διαρκή ανάπτυξη των στελεχών επιχειρήσεων μέσω της στοχευμένης εκπαίδευσης, η Sherpa Society έχει  προγραμματίσει 5 Workshops για ένα δυναμικό ξεκίνημα και ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη το 2023.

Οι επερχόμενες αλλαγές στο Performance Marketing, τα νέα δεδομένα στα Social Media, η συνεχόμενη διείσδυση του ηλεκτρονικού εμπορίου και ο έντονος ανταγωνισμός, ανεβάζουν τον πήχη των προκλήσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις το τρέχον έτος.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα Workshops της Sherpa Society αξιοποιούν τη διεθνή τεχνογνωσία των εισηγητών της, παρέχοντας ουσιαστικές συμβουλές  και πρακτικές μεθόδους που κάνουν τη διαφορά στην εργασιακή καθημερινότητα των στελεχών, ενισχύοντας τις γνώσεις και αναβαθμίζοντας τον ρόλο τους μέσα στον οργανισμό. Γεγονός που επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη του business και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Εισηγητές των Workshops είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες από το εξωτερικό με πολυετή εμπειρία και γνώση, όπως οι Ravid Kuperberg, Alex Khan, Richard Shotton, Ross Davies και  Jill Quick.

Στα 5 Workshops που έχουν σχεδιαστεί για το α’ εξάμηνο του 2023 οι συμμετέχοντες -μεταξύ άλλων- θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν…

  • … πώς να δημιουργούν ελκυστικές ιστορίες για το κοινό τους
  • … πώς να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προσθέτοντας την συμπεριφορική επιστήμη στην φαρέτρα τους.
  • … πώς να αξιοποιούν τα Social Media τόσο ως Μέσο αποτελεσματικής προβολής όσο και για να επιτύχουν αύξηση στις πωλήσεις τους.
  • … πώς μπορεί ο άμεσος ερχομός των Google Analytics 4 να συμβάλει στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.
  • … πώς θα καταφέρουν να αυξήσουν το conversion rate και τις πωλήσεις του e-shop τους.

Τα Workshops πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι, είναι ολοήμερα και για περιορισμένο αριθμό στελεχών. Περισσότερα γι’ αυτά μπορείτε να μάθετε στη σελίδα της Sherpa Society στο LinkedIn και στο https://getyoursherpa.com/workshops.

Λίγα λόγια για τη Sherpa Society:

H εταιρεία Sherpa Society εξειδικεύεται σε εκπαιδεύσεις στελεχών επιχειρήσεων και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής. Απαρτίζεται από ένα δίκτυο κορυφαίων εισηγητών από την Ευρώπη και την Αμερική με εξειδίκευση σε τομείς όπως το Digital Marketing, το eCommerce, το Business Transformation, το Brand Strategy και το Employer Branding. Η Sherpa Society είναι Business Partner της OTEAcademy. Κάντε εγγραφή στο newsletter της Sherpa Society και επωφεληθείτε από τις συνδυαστικές προσφορές: https://tinyurl.com/yc66ws5f

Ειδήσεις / Άρθρα

Την Κυριακή 11.06 με την Εστία: Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β΄

Εφημερίς Εστία
Στις 11.06 με την Εστία της Κυριακής: Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της Ιστορίας • Κωνσταντίνος Β’!

PRODEA Investments: Οι χώροι εργασίας χρειάζεται να είναι ανθρωποκεντρικοί

Εφημερίς Εστία
Τη σημασία του σχεδιασμού και της κατασκευής χώρων εργασίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και τις προσδοκίες των εργαζομένων ανέδειξε η συζήτηση που συνδιοργάνωσε η PRODEA Investments στο πλαίσιο του TEDx Athens 2023.

Ὁ Βεζούβιος «βράζει», τό μέλλον ἀβέβαιον

Μανώλης Κοττάκης
Στό 38,8% τό μέτρο τῆς αὐτοδυναμίας μέ ἑπτακομματική Βουλή • Πρωτοφανής ρευστότητα στό ἐκλογικό σῶμα • Κυρίαρχη ἡ ΝΔ μέ δυναμική γιά αὐξημένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ἀλλά… «Κέντρο Διερχομένων» οἱ ἐκλογικές βάσεις τῶν κομμάτων • Οἱ μετακινήσεις ψηφοφόρων μεταξύ τοῦ συστημικοῦ καί τοῦ ἀντισυστημικοῦ μπλόκ • Τά κριτήρια τῆς ψήφου καί τό μέλλον • Τό «τρίγωνο» ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ • Οἱ 1 ἑκατομμύριο ψηφοφόροι τῶν ἐκτός Βουλῆς κομμάτων

Το Σάββατο 10.06 με την Εστία: Οι Βασιλείς στην Ελλάδα

Εφημερίς Εστία
Μη χάσετε το Σάββατο 10.06 με την Εστία: Οι Βασιλείς στην Ελλάδα • Εικόνες & Στιγμιότυπα

Ἐθνική ἀλλοτρίωσις χωρίς ὅρια

Εφημερίς Εστία
Σιωπή στήν Ἀθήνα γιά τήν παράταση τῆς προφυλακίσεως Μπελέρη στά Τίρανα –  Παρουσιαστές τηλεοράσεως μέ τόν Μουσταφᾶ Κεμάλ στίς μπλοῦζες τους – Συνοριοφύλακες σέ κύκλωμα διακινήσεως παράνομων μεταναστῶν