Ιωάννης Φιλιππάκης: Δικαίωση για την «δημοκρατία»

Καιρός να διωχθούν οι ένοχοι και όχι αυτοί που τους αποκαλύπτουν!

Η άσκηση δίωξης του κ. Αγγελή αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων της «δημοκρατίας» για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Αναμένουμε όσους, με ευκολία και διθυράμβους, φιλοξένησαν τις «καταγγελίες» Αγγελή, να αφιερώσουν αντίστοιχο χώρο και ενθουσιασμό για την δίωξή του. Ευτυχώς, για τον μεν πρώην Πρωθυπουργό που στήριξε όλη την επιχειρηματολογία του στις φαντασιώσεις Αγγελή, έχει αποφανθεί ο ελληνικός λαός. Οι υπόλοιποι, καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι και σε αυτή την χώρα, θα πρέπει να διώκονται οι ένοχοι και όχι οι καταγγέλοντες τους ενόχους.

Όσον αφορά στο σήριαλ Novartis, αναμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια που σίγουρα θα είναι εξίσου, αν όχι πιο ενδιαφέροντα, από την δίωξη Αγγελή.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης

Απόψεις

Νόμους ἔχουμε, τάξη δέν ἔχουμε

Εφημερίς Εστία
Ἀποσπασματικά καί ἄκαμπτα μέτρα πού ἀφήνουν κενά – Ὑπερβολές καί ἔλλειψις ἐνημερώσεως πού ταλαιπωροῦν τούς πολῖτες – Ἐλλείπει ἡ «κουλτούρα ἀσφαλείας»

Ἐπιτελικό καθεστώς

Μανώλης Κοττάκης
ΟI λέξεις εἶναι σφαῖρες καί γι’ αὐτό θά πρέπει νά προσέχει πάρα πολύ κανείς πῶς τίς χρησιμοποιεῖ στόν δημόσιο λόγο.

Ἅλμα τοῦ πετρελαίου στά 118 δολλάρια τό βαρέλι

Εφημερίς Εστία
Νέα κοῦρσα στίς τιμές τοῦ πετρελαίου Brent, καθώς οἱ ἀγορές βλέπουν παρατεταμένη κρίση στήν ροή τοῦ πετρελαίου μέσῳ τῶν Στενῶν τοῦ Ὁρμούζ.

Πιό κοντά στήν πόλη τό λιμάνι τοῦ Πειραιῶς

Δημήτρης Καπράνος
Ἕνα νέο σημεῖο ἀναφορᾶς, πού ἐνισχύει τήν σύνδεση τοῦ λιμανιοῦ μέ τήν πόλη καί τούς πολῖτες, δημιουργεῖται στόν Πειραιᾶ.

Σάββατον 30 Ἀπριλίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ