Ιωάννης Φιλιππάκης: Δικαίωση για την «δημοκρατία»

Καιρός να διωχθούν οι ένοχοι και όχι αυτοί που τους αποκαλύπτουν!

Η άσκηση δίωξης του κ. Αγγελή αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων της «δημοκρατίας» για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Αναμένουμε όσους, με ευκολία και διθυράμβους, φιλοξένησαν τις «καταγγελίες» Αγγελή, να αφιερώσουν αντίστοιχο χώρο και ενθουσιασμό για την δίωξή του. Ευτυχώς, για τον μεν πρώην Πρωθυπουργό που στήριξε όλη την επιχειρηματολογία του στις φαντασιώσεις Αγγελή, έχει αποφανθεί ο ελληνικός λαός. Οι υπόλοιποι, καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι και σε αυτή την χώρα, θα πρέπει να διώκονται οι ένοχοι και όχι οι καταγγέλοντες τους ενόχους.

Όσον αφορά στο σήριαλ Novartis, αναμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια που σίγουρα θα είναι εξίσου, αν όχι πιο ενδιαφέροντα, από την δίωξη Αγγελή.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης

Απόψεις

Tην Παρασκευή 05.06 με την «Εστία»: Η Ιστορία της Δραχμής

Εφημερίς Εστία
Την Παρασκευή  05.06  και κάθε Παρασκευή  με την  «Εστία»: Η ιστορία της Νεότερης Ελλαδας μέσα από τα χαρτονομισματα της δραχμής.

Το Σάββατο 06.06 με την Εστία: Η βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια

Εφημερίς Εστία
Το Σάββατο 06.06  με την Εστία: Η βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια του Γιώργου Λεκάκη

Την Κυριακή 07.06 με την Εστία της Κυριακής: Classic rock music books

Εφημερίς Εστία
Η «Εστία» παρουσιάζει από την Κυριακή 07.06 τη νέα συλλεκτική σειρά Classic rock music books, μια μοναδική έκδοση αφιερωμένη στους θρύλους της παγκόσμιας ροκ μουσικής.

Βιβλιοθήκη της Εστίας: 10 χρόνια… και το γιορτάζουμε όπως σας αξίζει!

Εφημερίς Εστία
10 χρόνια λειτουργίας γεμάτα βιβλία, μουσική και μοναδικές στιγμές — και τώρα, οι καλύτερες προσφορές μας είναι εδώ!

Ἀπό τήν ἕδρα τοῦ Ἀρείου Πάγου ἀπ’ εὐθείας στό κόμμα Τσίπρα

Εφημερίς Εστία
Κατέθεσε χθές μαζί μέ τόν πρώην Πρωθυπουργό τήν ἱδρυτική διακήρυξη στό Ἀνώτατο Δικαστήριο – Ἦταν πρόεδρος τοῦ δικαστηρίου στήν δίκη τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς – Ἀπαράδεκτο φαινόμενο ἡ κομματικοποίησις τῶν δικαστῶν