Ιωάννης Φιλιππάκης: Δικαίωση για την «δημοκρατία»

Καιρός να διωχθούν οι ένοχοι και όχι αυτοί που τους αποκαλύπτουν!

Η άσκηση δίωξης του κ. Αγγελή αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων της «δημοκρατίας» για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Αναμένουμε όσους, με ευκολία και διθυράμβους, φιλοξένησαν τις «καταγγελίες» Αγγελή, να αφιερώσουν αντίστοιχο χώρο και ενθουσιασμό για την δίωξή του. Ευτυχώς, για τον μεν πρώην Πρωθυπουργό που στήριξε όλη την επιχειρηματολογία του στις φαντασιώσεις Αγγελή, έχει αποφανθεί ο ελληνικός λαός. Οι υπόλοιποι, καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι και σε αυτή την χώρα, θα πρέπει να διώκονται οι ένοχοι και όχι οι καταγγέλοντες τους ενόχους.

Όσον αφορά στο σήριαλ Novartis, αναμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια που σίγουρα θα είναι εξίσου, αν όχι πιο ενδιαφέροντα, από την δίωξη Αγγελή.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης

Απόψεις

Πῶς ἡ ἀλλαγή στήν Σερβία θά θέσει φρένο στόν Ράμα

Μύρνα Νικολαΐδου
Στήν πολιτική σκακιέρα τῶν Βαλκανίων, οἱ συσχετισμοί σπανίως ἀλλάζουν μέ τυμπανοκρουσίες ἐντός τῶν συνόρων

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 1966

Πρό 60 ἐτῶν
Πρό 60 ετων: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΒΟΥΑΡ-ΒΙΒΡ!» - «ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΑΡΙΟΥ»

Ἡ Μονή τοῦ Σινᾶ καί τά ὅρια τῆς ἑλληνοαιγυπτιακῆς στρατηγικῆς σχέσης

Εφημερίς Εστία
H προστασία τῆς Ἁγίας Αἰκατερίνης δέν ἀποτελεῖ ἁπλῶς ζήτημα θρησκευτικῆς καί πολιτιστικῆς κληρονομιᾶς

Τά σύνορά μας στό Τέξας

Μανώλης Κοττάκης
Κάποιους «ἀγανακτεῖ» ἡ διαφθορά καί ἡ ἀκρίβεια στίς ΗΠΑ, ἀλλά ὄχι στήν Ἑλλάδα

Ἐθνική… ἀπατεώνων

Εφημερίς Εστία
Ἔπαιζαν στό στοίχημα τίς δωρεές χιλιάδων εὐρώ γιά ἄρρωστα παιδιά – «Ἔστηναν» σχολικούς ἀγῶνες μπάσκετ γιά νά κλέβουν τίς θέσεις ἄλλων στό Πανεπιστήμιο