ΕΤΟΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1876
Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025

Εστία Επενδυτική: Ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε. της «λίστας Πέτσα»

Kαταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν  τα Μ.Μ.Ε.,  στα οποία διανεμήθηκε το περίφημο κονδύλι των 20 εκ. (διαδικασίες, κριτήρια κλπ.)

O κ. Πέτσας προφανώς μένοντας ικανοποιημένος από την σκανδαλώδη διαχείριση των ενημερωτικών κονδυλίων για τον κορωνοϊό,   καλεί την Βουλή των Ελλήνων, να νομιμοποιήσει την προσπάθειά του να χειραγωγήσει τα Μ.Μ.Ε. και να ελέγξει απόλυτα   την ενημέρωση, λαμβάνοντας παράλληλα και την απαιτούμενη ασυλία.

Τα φαινόμενα της “εξαγοράς” της ενημέρωσης μέσω της λίστας Πέτσα, της παρέμβασης στην διανομή διαφημιστικών κονδυλίων, του ξεδιάντροπου ελέγχου της διανομής, των πάσης φύσεως απειλών, διασποράς ψευδών φημών και συκοφαντιών  έχουν τον ίδιο στόχο: Να πάψουν να υπάρχουν ενοχλητικές φωνές!

Σας διαβεβαιώνουμε  ότι δεν θα καμφθούμε από τις μεθόδους του λούμπεν παρακράτους που ανθούν στον χώρο του τύπου, τα τελευταία χρόνια. Είμαστε και θα είμαστε παρόντες στην καθημερινή μάχη της ανεξάρτητης ενημέρωσης. Να γνωρίζουν δε όλοι οι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης ότι αργά ή γρήγορα, έρχεται η ώρα της λογοδοσίας.

Ειδήσεις / Άρθρα

Στήν ΝΔ ὁ Ὑπουργός πού μείωσε συντάξεις μέ τήν εἰσφορά ἀλληλεγγύης!

Εφημερίς Εστία
Καί νομοθέτησε μέ τόν νόμο 3683/2010 τήν αὔξηση τῶν ὁρίων ἡλικίας πού ἐπίκειται ἀπό τό 2027 μέ βάση τό προσδόκιμο ζωῆς! – Ἡ «κεντροδεξιά» παράταξις «καλωσορίζει» τό ἕκτο μέλος κυβερνήσεων τοῦ Κώστα Σημίτη, στίς τάξεις της

Ὁ Ὀρθόδοξος κόσμος

Μανώλης Κοττάκης
Ἡ κρίση στό Φανάρι, στά Ἱεροσόλυμα, στήν Κρήτη καί στήν Λευκωσία «σκιάζει» τήν ἐπίσκεψη Βαρθολομαίου στόν Λευκό Οἶκο

Μαρινάκης: Μέλος τῆς ΝΔ ἀκόμη ἡ κ. Σεμερτζίδου

Εφημερίς Εστία
Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ τῆς κ. Πόπης Σεμερτζίδου ὡς μέλους τῆς ΝΔ, παρά τό γεγονός ὅτι ἐδεσμεύθη ἡ περιουσία της καί ἡ περίπτωσίς της (μαζί μέ τόν σύζυγο) ἔφθασε στό γραφεῖο τῆς Εὐρωπαϊκῆς Εἰσαγγελίας –θέμα πού ἀνέδειξε χθές ἡ «Ἑστία»– ἔφερε σέ δύσκολη θέση τόν κυβερνητικό ἐκπρόσωπο.

Οἱ ἡγεσίες, ἡ ἀκρίβεια καί ἡ πραγματικότης

Δημήτρης Καπράνος
Δέν θά προσπαθήσουμε νά δικαιολογήσουμε ἐκείνους οἱ ὁποῖοι κερδοσκοποῦν εἰς βάρος τῶν μεγάλων μαζῶν τοῦ πληθυσμοῦ.

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 1965

Πρό 60 ἐτῶν
O ΚΟΣΜΟΣ H ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΡΜΠΟ